KAMPANJE PÅ KJØP AV NY MOTOR

test logo
I våre lokaler på Strusshamn Kai, Askøy (20 min. med bil fra Bergen Sentrum) tilbyr vi alt innen båtreparasjoner og båtservice.

Bestiller du ny motor hos oss innen 31. Januar 2021, tar vi kostnaden med demontering av din gamle motor og montering av den nye

Etter en fantastisk båt-sesong i 2020, ser det ikke ut som noe skal bremse opp sesongen i 2021 heller. Vi er allerede godt i gang med forberedelser til neste sesong, og tenker samtidig at vi ønsker å hjelpe de av dere som har tenkt på å gjennomføre en oppgradering av motor.

Inbytte?

Dersom du ønsker innbytte av din gamle motor vil dette bli vurdert i hvert enkelt tilfelle, etter alder, merke, tilstand etc.

* Betingelser

Etter en travel sesong i 2020 er det stor variasjon i hva som er tilgjengelig av motorer hos leverandørene. Ta kontakt med oss så kan vi finne ut av hva løsningen blir for deg.
Om du trenger hjelp utenom åpningstider (kveld og helger) så strekker vi oss langt for å hjelpe. Vi er også fleksible når det gjelder henting av båter for reparasjon/service til verkstedet vårt. Pris for henting avtales i forkant.

I TILLEGG KAN VI HJELPE MED

  • Bunnsmøring
  • Klargjøring
  • Spyling & Rengjøring
  • Montering og installasjon av elektronikk etc
  • Vedlikehold
  • Motorservice

VI ER FORHANDLER AV

BESTILL TID

Mens du er på jobb gjør vi gliset ditt klart for herlige båtopplevelser!

Kontakt oss i dag for pristilbud og bestilling.

Telefon

KONTAKT OSS

Kontakt oss for timeavtale eller andre spørsmål

Telefon: 56 13 70 10

Eller send oss en melding via kontaktskjemaet!